Welke koffiemachine maakt de beste koffie?

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370 · 3.Breville The Oracle Touch · 4, Beste koffiemachines · Bean-to-Cup koffiemachines · 2.De'Longhi Dinamica Plus Door Carrie-Ann Skinner Bijdragen van Jennifer Oksien, Sophie Bird, Helen McCue laatst bijgewerkt 11 augustus 22 Zet je favoriete koffie thuis met het beste koffiezetapparaat dat je kunt vinden. Het bespaart je's ochtends tijd om gewoon op een schakelaar te drukken om koffie te zetten, in plaats van naar een koffiehuis te gaan.

Welke koffiemachine maakt de beste koffie?

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370 · 3.Breville The Oracle Touch · 4, Beste koffiemachines · Bean-to-Cup koffiemachines · 2.De'Longhi Dinamica Plus Door Carrie-Ann Skinner Bijdragen van Jennifer Oksien, Sophie Bird, Helen McCue laatst bijgewerkt 11 augustus 22 Zet je favoriete koffie thuis met het beste koffiezetapparaat dat je kunt vinden. Het bespaart je's ochtends tijd om gewoon op een schakelaar te drukken om koffie te zetten, in plaats van naar een koffiehuis te gaan. Het bespaart je ook geld omdat je niet de hele tijd afhaalmaaltijden krijgt voor een cafeïnefix. Of u nu net thuis koffie zet of een machine wilt vervangen, we zijn ervan overtuigd dat we u kunnen helpen om het beste koffiezetapparaat te vinden.

Als u een moeiteloze manier nodig hebt om uw ochtendbrouwsel te maken, dan is de Nespresso Vertuo Next het koffiezetapparaat voor u. Het beste koffiezetapparaat voor één portie dat we hebben getest, het kan niet eenvoudiger in gebruik zijn - je plaatst gewoon een capsule erin en drukt op een knop terwijl de Nespresso voor de rest zorgt. Tijdens de test creëerde de Nespresso Vertuo Next soepele koffie met een dikke crema erop die hervormde, zelfs nadat we wat suiker erdoor hadden geroerd. Het kan vijf drankjes van verschillende grootte maken, en omdat deze machine peulen gebruikt, duurt het opruimen ook seconden.

De peulen kunnen echter duurder zijn dan het kopen van gemalen koffie, en als je een fan bent van lattes en cappuccino's, kan de Nespresso Vertuo Next geen melk opschuimen, maar je kunt een aparte melkopschuimer van het merk kopen als je wordt verkocht op de rest van de functies van de Vertuo Next. Lees onze volledige Nespresso Vertuo Next review (opent in nieuw tabblad) Serieuze koffieliefhebbers kunnen niet verder zoeken dan Breville The Oracle Touch - een bean to cup koffiezetapparaat dat het malen en aanstampen van de koffie op zich neemt, waardoor er geen ruimte is voor fouten. Maar we hebben genoten van het gebruik van alle aangepaste instellingen om de sterkte en melktextuur te regelen. Het heeft tal van personalisatie-opties, maar je kunt niet te ver fout gaan.

Het heeft een thermische karaf met een ruime capaciteit van 10 kopjes, wat meer belooft dan uw gemiddelde model. Het koffiezetapparaat is ook volledig programmeerbaar, wat betekent dat u het voor het slapengaan kunt instellen om een vers kopje koffie te bezorgen voor als u wakker wordt. Tijdens het testen vonden we het eenvoudig te gebruiken en in te stellen. De thermische karaf hield koffie warm, maar de capaciteit van 10 kopjes was slechts voldoende om vijf mokken van behoorlijke grootte te vullen.

We moesten ook spelen met de hoeveelheid koffie om de smaak te krijgen waarnaar we op zoek waren, maar over het algemeen maakte de Cuisinart Grind %26 Brew Auto een fatsoenlijke kop koffie voor minimale inspanning. Als je een beperkt budget hebt, is het KitchenAid Classic 5KCM1208 filterkoffiezetapparaat een van de best betaalbare ontwerpen op de markt. Lees onze volledige KitchenAid Classic 5KCM1208 filterkoffiezetapparaat review (opent in nieuw tabblad) De De'Longhi Dedica Style EC685 is het beste koffiezetapparaat als je een kleine espressomachine wilt voor een keuken met beperkte ruimte. De Smeg ECF01 Espressomachine is precies wat je nodig hebt als je geweldige koffie wilt, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je aanrecht.

Tijdens het testen creëerde het zachte koffie met elke keer een indrukwekkende crema en kan het worden gebruikt met gemalen koffie of Easy Serve Espresso (ESE) -pads, waardoor je flexibiliteit hebt. We waren ook onder de indruk van het vermogen om melk op te schuimen tot het precies het juiste niveau van zachtheid is. En als geduld niet uw deugd is, zult u blij zijn te weten dat u slechts 40 seconden hoeft te wachten voordat de machine is opgewarmd. Lees onze volledige Smeg ECF01 Espresso Maker review (opent in nieuw tabblad) Nu je de top 10 hebt gelezen, wil je misschien weten wat onze nummer één is, dus om samen te vatten, we raden de Nespresso Vertuo Next volledig aan.

Het is niet alleen een grote favoriet onder onze Amerikaanse lezers, het is ook van ons. Tijdens de test vonden we het mega gemakkelijk te gebruiken en produceerden we elke keer gladde koffie met een dikke crema. Het heeft vijf verschillende cupmaten en omdat het pods gebruikt, is het ook rommel en probleemloos. Onze enige wens was dat het een ingebouwde melkopschuimer had, dus als lattes de enige koffie zijn die je nipt, is het misschien niet degene voor jou.

Als je van een eenvoudige americano houdt en niet van dranken op basis van melk houdt, dan is een filterkoffiezetapparaat een goede optie. Bovendien kunnen deze machines maar liefst 12 kopjes koffie in één keer zetten. Als je gewoon kleine hoeveelheden koffie wilt, raden we een koffiezetapparaat voor één portie van Keurig of Nespresso aan. Espressomachines werken door een pomp te gebruiken om water onder druk door koffiedik te duwen, zodat het met het water doordringt om een soepele espresso te maken.

Als een espressomachine een melkopschuimer heeft, gebruikt deze een boiler om stoom uit de machine te duwen, die vervolgens wordt gebruikt om de melk een fluweelachtige textuur te geven. Koffiezetapparaten werken door een verdichte koffiecapsule te gebruiken en een gat in de capsule te doorboren. Heet water wordt vervolgens door de machine gevoed en door de capsule geduwd om koffie te maken. Sommige meer geavanceerde padmachines, zoals de Nespresso Vertuo Next, draaien de koffiepad met hoge snelheden rond, zodat de inhoud gelijkmatig met water wordt doordrenkt voor een nog gladdere kop koffie.

Als je weinig ruimte hebt, overweeg dan de Breville Bambino of Breville Bambino Plus (die in het VK onder het merk Sage worden verkocht), terwijl voor mensen met grotere keukens en een groter budget de De'Longhi La Specialista Arte EC9155MB of de Breville Oracle Touch - ook wel bekend als de Sage Oracle Touch - ook wel bekend als de Sage Oracle Touch in het VK. Als je niet al je tijd wilt besteden aan het leren zetten van de perfecte koffie, of het opruimen ervan, dan zal een van de beste koffiezetapparaten voor één portie, ook wel bekend als koffiepadmachines, espresso van goede kwaliteit produceren met minimale rommel. We beoordelen de Nespresso Vertuo Next, maar ons artikel welke Nespresso-machine is het beste? biedt veel meer informatie om u te helpen beslissen. Carrie-Ann Skinner was voorheen Homes Editor bij TechRadar, en heeft meer dan twee decennia ervaring in zowel online als gedrukte journalistiek, waarvan 13 jaar besteed aan alles wat met technologie te maken heeft.

Carrie is gespecialiseerd in slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals slimme stekkers en slimme lampen, evenals grote en kleine apparaten, waaronder stofzuigers, heteluchtfriteuses, keukenmixers en koffiemachines. Carrie is nu een tekstredacteur bij PWC. Door Katie Mortram gepubliceerd 2 augustus 22 Lees onze volledige Technivorm Moccamaster KBGV Select recensie. Grotere peulen zorgen voor een breder scala aan dranksoorten, wat leidt tot 14 oz enkele brouwsels, maar de schoonheid ligt hier in hoe de Nespresso elke pod behandelt.

De machine scant de pod vóór het zetten om het dranktype te bepalen dat wordt geproduceerd en stelt automatisch de juiste zettijd en temperaturen in voor de perfecte beker elke keer. Dat betekent dat hoewel u onvermijdelijk enkele personalisatie-opties misloopt door te ruilen voor het gemak van een podmachine, u nog steeds automatisch de perfecte instellingen krijgt voor elk koffietype. KoffiekwaliteitAls je een passie hebt voor koffie, zoek dan een brouwer die zegt dat het voldoet aan de Golden Cup Standard van de Specialty Coffee Association. Dit betekent dat de koffie brouwt op wat wordt beschouwd als de perfecte tijd en temperatuur voor de beste kop Joe.

Maar houd er rekening mee dat deze standaard vereist om 2 eetlepels gemalen koffie te gebruiken voor elke kop van 5 ounce, wat een zeer volle, sterke kop koffie oplevert die niet naar ieders smaak is. BekergrootteHoud er rekening mee dat bekers van het koffiezetapparaat het equivalent zijn van 5 gram, of een ouderwets theekopje dat niet tot de rand gevuld is, waardoor er ruimte overblijft voor melk. De meeste koffiemokken die tegenwoordig worden gebruikt, bevatten meer dan 8 gram. Daarom zet een typisch koffiezetapparaat met 12 kopjes voldoende koffie voor maximaal zeven mokken.

De meeste experts noemden de Bonavita Connoisseur. Een belangrijke reden is het vermogen van de machine om op de juiste temperatuur te brouwen. Volgens Ken Nye, eigenaar van Ninth Street Espresso, brengen maar weinig koffiezetapparaten „consequent water naar dat bereik van 198 tot 202 graden, dat hij de „breed overeengekomen standaard” noemt. Zoals Nye uitlegt, handhaaft de kenner ook „die temperatuur tijdens het brouwproces.

Bovendien wordt het rechtstreeks in een geïsoleerde thermische karaf gebrouwen, zodat u uw koffie warm kunt houden zonder hem van onderaf te verwarmen. Moccamaster was een early adopter van het ontwerp van de douchekop, waarbij heet water over het koffiedik wordt gespoten. Om het waterreservoir van uw machine schoon te maken, kunt u een oplossing maken met een deel water en een deel witte azijn en deze eenvoudig een paar uur in uw waterreservoir laten weken. Het is de perfecte partner voor zijn primaire koffiezetapparaat, de Bodum Brazil French Press (bekijk op Amazon).

Wat het echter mist aan de voorzieningen die typerend zijn voor de hedendaagse thuisbrouwers, maakt het goed bij het produceren van soepele, uitgebalanceerde koffie, daarom is het een van de beste koffiezetapparaten. Dit koffiezetapparaat presteerde niet alleen uitstekend vanwege de zettijd en temperatuur, maar het is ook een van de laagst geprijsde koffiezetapparaten op deze lijst. De meesten op deze lijst brouwen tot acht of tien kopjes, met een iets groter bij 12 kopjes, een kleiner bij vier kopjes en één met het opmerkelijke kenmerk dat je één kopje tegelijk kunt zetten (handig als de dagelijkse koffieconsumptie in uw huishouden varieert). Als je een fan bent van druppelkoffie, dan is de Smeg Drip Filter-koffiemachine een van de beste die we hebben getest.

We houden vooral van het gemakkelijk te hanteren afneembare waterreservoir dat bij de gootsteen kan worden gevuld, een gemak dat vaak wordt aangetroffen in koffiezetapparaten voor één portie zoals Keurig K-cup-machines. Tijdens de test maakte het een soepele kop koffie en was het gemakkelijk te gebruiken, plus met een optie van twee en vier kopjes hoef je niet altijd een volle karaf te maken. We houden ook rekening met de zettijd en die allerbelangrijkste smaak van de geproduceerde koffie, het moet glad en rijk zijn, zonder verbrande tonen. Het is een gecombineerde inspanning van een filter en een bean-to-cup koffiemachine die tijdens het testen een fatsoenlijke kop koffie zette met minimale inspanning.

De Bialetti Moka Express werd uitgevonden in 1933 en is sindsdien een geliefde bron van espresso-achtige koffie. Het is ontworpen voor optimale brouwtemperaturen en waterverspreiding, met innovatieve functies die het erkenning hebben verdiend van de Specialty Coffee Association. .