Welke koffiemachine is het beste?

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370 · 3.Breville The Oracle Touch · 4, Beste koffiemachines · Bean-to-Cup koffiemachines · 2.De'Longhi Dinamica Plus Door Carrie-Ann Skinner Bijdragen van Jennifer Oksien, Sophie Bird, Helen McCue laatst bijgewerkt 11 augustus 22 Zet je favoriete koffie thuis met het beste koffiezetapparaat dat je kunt vinden. Het bespaart je's ochtends tijd om gewoon op een schakelaar te drukken om koffie te zetten, in plaats van naar een koffiehuis te gaan.

Welke koffiemachine is het beste?

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370 · 3.Breville The Oracle Touch · 4, Beste koffiemachines · Bean-to-Cup koffiemachines · 2.De'Longhi Dinamica Plus Door Carrie-Ann Skinner Bijdragen van Jennifer Oksien, Sophie Bird, Helen McCue laatst bijgewerkt 11 augustus 22 Zet je favoriete koffie thuis met het beste koffiezetapparaat dat je kunt vinden. Het bespaart je's ochtends tijd om gewoon op een schakelaar te drukken om koffie te zetten, in plaats van naar een koffiehuis te gaan. Het bespaart je ook geld omdat je niet de hele tijd afhaalmaaltijden krijgt voor een cafeïnefix. Of u nu net thuis koffie zet of een machine wilt vervangen, we zijn ervan overtuigd dat we u kunnen helpen om het beste koffiezetapparaat te vinden.

Als u een moeiteloze manier nodig hebt om uw ochtendbrouwsel te maken, dan is de Nespresso Vertuo Next het koffiezetapparaat voor u. Het beste koffiezetapparaat voor één portie dat we hebben getest, het kan niet eenvoudiger in gebruik zijn - je plaatst gewoon een capsule erin en drukt op een knop terwijl de Nespresso voor de rest zorgt. Tijdens de test creëerde de Nespresso Vertuo Next soepele koffie met een dikke crema erop die hervormde, zelfs nadat we wat suiker erdoor hadden geroerd. Het kan vijf drankjes van verschillende grootte maken, en omdat deze machine peulen gebruikt, duurt het opruimen ook seconden.

De peulen kunnen echter duurder zijn dan het kopen van gemalen koffie, en als je een fan bent van lattes en cappuccino's, kan de Nespresso Vertuo Next geen melk opschuimen, maar je kunt een aparte melkopschuimer van het merk kopen als je wordt verkocht op de rest van de functies van de Vertuo Next. Lees onze volledige Nespresso Vertuo Next review (opent in nieuw tabblad) Serieuze koffieliefhebbers kunnen niet verder zoeken dan Breville The Oracle Touch - een bean to cup koffiezetapparaat dat het malen en aanstampen van de koffie op zich neemt, waardoor er geen ruimte is voor fouten. Maar we hebben genoten van het gebruik van alle aangepaste instellingen om de sterkte en melktextuur te regelen. Het heeft tal van personalisatie-opties, maar je kunt niet te ver fout gaan.

Het heeft een thermische karaf met een ruime capaciteit van 10 kopjes, wat meer belooft dan uw gemiddelde model. Het koffiezetapparaat is ook volledig programmeerbaar, wat betekent dat u het voor het slapengaan kunt instellen om een vers kopje koffie te bezorgen voor als u wakker wordt. Tijdens het testen vonden we het eenvoudig te gebruiken en in te stellen. De thermische karaf hield koffie warm, maar de capaciteit van 10 kopjes was slechts voldoende om vijf mokken van behoorlijke grootte te vullen.

We moesten ook spelen met de hoeveelheid koffie om de smaak te krijgen waarnaar we op zoek waren, maar over het algemeen maakte de Cuisinart Grind %26 Brew Auto een fatsoenlijke kop koffie voor minimale inspanning. Als je een beperkt budget hebt, is het KitchenAid Classic 5KCM1208 filterkoffiezetapparaat een van de best betaalbare ontwerpen op de markt. Lees onze volledige KitchenAid Classic 5KCM1208 filterkoffiezetapparaat review (opent in nieuw tabblad) De De'Longhi Dedica Style EC685 is het beste koffiezetapparaat als je een kleine espressomachine wilt voor een keuken met beperkte ruimte. De Smeg ECF01 Espressomachine is precies wat je nodig hebt als je geweldige koffie wilt, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je aanrecht.

Tijdens het testen creëerde het zachte koffie met elke keer een indrukwekkende crema en kan het worden gebruikt met gemalen koffie of Easy Serve Espresso (ESE) -pads, waardoor je flexibiliteit hebt. We waren ook onder de indruk van het vermogen om melk op te schuimen tot het precies het juiste niveau van zachtheid is. En als geduld niet uw deugd is, zult u blij zijn te weten dat u slechts 40 seconden hoeft te wachten voordat de machine is opgewarmd. Lees onze volledige Smeg ECF01 Espresso Maker review (opent in nieuw tabblad) Nu je de top 10 hebt gelezen, wil je misschien weten wat onze nummer één is, dus om samen te vatten, we raden de Nespresso Vertuo Next volledig aan.

Het is niet alleen een grote favoriet onder onze Amerikaanse lezers, het is ook van ons. Tijdens de test vonden we het mega gemakkelijk te gebruiken en produceerden we elke keer gladde koffie met een dikke crema. Het heeft vijf verschillende cupmaten en omdat het pods gebruikt, is het ook rommel en probleemloos. Onze enige wens was dat het een ingebouwde melkopschuimer had, dus als lattes de enige koffie zijn die je nipt, is het misschien niet degene voor jou.

Als je van een eenvoudige americano houdt en niet van dranken op basis van melk houdt, dan is een filterkoffiezetapparaat een goede optie. Bovendien kunnen deze machines maar liefst 12 kopjes koffie in één keer zetten. Als je gewoon kleine hoeveelheden koffie wilt, raden we een koffiezetapparaat voor één portie van Keurig of Nespresso aan. Espressomachines werken door een pomp te gebruiken om water onder druk door koffiedik te duwen, zodat het met het water doordringt om een soepele espresso te maken.

Als een espressomachine een melkopschuimer heeft, gebruikt deze een boiler om stoom uit de machine te duwen, die vervolgens wordt gebruikt om de melk een fluweelachtige textuur te geven. Koffiezetapparaten werken door een verdichte koffiecapsule te gebruiken en een gat in de capsule te doorboren. Heet water wordt vervolgens door de machine gevoed en door de capsule geduwd om koffie te maken. Sommige meer geavanceerde padmachines, zoals de Nespresso Vertuo Next, draaien de koffiepad met hoge snelheden rond, zodat de inhoud gelijkmatig met water wordt doordrenkt voor een nog gladdere kop koffie.

Als je weinig ruimte hebt, overweeg dan de Breville Bambino of Breville Bambino Plus (die in het VK onder het merk Sage worden verkocht), terwijl voor mensen met grotere keukens en een groter budget de De'Longhi La Specialista Arte EC9155MB of de Breville Oracle Touch - ook wel bekend als de Sage Oracle Touch - ook wel bekend als de Sage Oracle Touch in het VK. Als je niet al je tijd wilt besteden aan het leren zetten van de perfecte koffie, of het opruimen ervan, dan zal een van de beste koffiezetapparaten voor één portie, ook wel bekend als koffiepadmachines, espresso van goede kwaliteit produceren met minimale rommel. We beoordelen de Nespresso Vertuo Next, maar ons artikel welke Nespresso-machine is het beste? biedt veel meer informatie om u te helpen beslissen. Carrie-Ann Skinner was voorheen Homes Editor bij TechRadar, en heeft meer dan twee decennia ervaring in zowel online als gedrukte journalistiek, waarvan 13 jaar besteed aan alles wat met technologie te maken heeft.

Carrie is gespecialiseerd in slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals slimme stekkers en slimme lampen, evenals grote en kleine apparaten, waaronder stofzuigers, heteluchtfriteuses, keukenmixers en koffiemachines. Carrie is nu een tekstredacteur bij PWC. Door Katie Mortram gepubliceerd 2 augustus 22 Lees onze volledige Technivorm Moccamaster KBGV Select recensie. Grotere peulen zorgen voor een breder scala aan dranksoorten, wat leidt tot 14 oz enkele brouwsels, maar de schoonheid ligt hier in hoe de Nespresso elke pod behandelt.

De machine scant de pod vóór het zetten om het dranktype te bepalen dat wordt geproduceerd en stelt automatisch de juiste zettijd en temperaturen in voor de perfecte beker elke keer. Dat betekent dat hoewel u onvermijdelijk enkele personalisatie-opties misloopt door te ruilen voor het gemak van een podmachine, u nog steeds automatisch de perfecte instellingen krijgt voor elk koffietype. KoffiekwaliteitAls je een passie hebt voor koffie, zoek dan een brouwer die zegt dat het voldoet aan de Golden Cup Standard van de Specialty Coffee Association. Dit betekent dat de koffie brouwt op wat wordt beschouwd als de perfecte tijd en temperatuur voor de beste kop Joe.

Maar houd er rekening mee dat deze standaard vereist om 2 eetlepels gemalen koffie te gebruiken voor elke kop van 5 ounce, wat een zeer volle, sterke kop koffie oplevert die niet naar ieders smaak is. BekergrootteHoud er rekening mee dat bekers van het koffiezetapparaat het equivalent zijn van 5 gram, of een ouderwets theekopje dat niet tot de rand gevuld is, waardoor er ruimte overblijft voor melk. De meeste koffiemokken die tegenwoordig worden gebruikt, bevatten meer dan 8 gram. Daarom zet een typisch koffiezetapparaat met 12 kopjes voldoende koffie voor maximaal zeven mokken.

Krijg die koffiehit in de ochtend met onze beste koffiezetapparatengids, met de 10 topkeuzes van Cuisinart, Ninja, Breville, en meer Maar het kiezen van het beste koffiezetapparaat is een gecompliceerde taak. In onze top 10 hebben we een breed scala aan koffiezetapparaten van Technivorm, Cuisinart, De'Longhi, Illy, Breville en Keurig opgenomen, en er zijn verschillende merken om uit te kiezen. Als je alleen woont of gewoon zonder gedoe een vers kopje koffie wilt, ga dan voor een koffiezetapparaat voor één portie dat werkt met peulen om rommel te voorkomen en het gemalen vers te houden. Als alternatief levert het beste filterkoffiezetapparaat rijke batchbrouwsels om u en het gezin urenlang tevreden te houden.

Wat we er leuk aan vindenAls het om koffie gaat, is ons motto: hoe verser, hoe beter, dus we voelen ons aangetrokken tot de ingebouwde molen van deze machine. Dat gezegd hebbende, is er de mogelijkheid, zoals bij de meeste modellen van dit type, om ook voorgemalen koffie te gebruiken. De capaciteit van 12 kopjes is een ander duidelijk pluspunt. De machine kan tot 12 kopjes koffie zetten (perfect voor entertainment of voor degenen die een paar kopjes nodig hebben om's ochtends aan de slag te gaan), maar heeft ook een instelling van 1-4 kopjes voor als je geniet van een solo-kopje joe.

Het beschikt ook over een aparte heetwaterdispenser die ideaal is voor het maken van thee of warme chocolademelk. De K-Supreme Plus kan automatisch meten hoeveel water je hebt geselecteerd uit een van de 5 kopmaten, en de ruime watertank kan tot vijf koffie van 12 ounce in één vulling zetten. Ten slotte waarschuwt de K-Supreme Plus u wanneer het tijd is om uw koffiezetapparaat te ontkalken (na 250 cycli). Al meer dan 100 jaar het huis van geweldige ideeën Thuisbarista's zullen dol zijn op de Sage Bambino, de nieuwste en meest budgetvriendelijke koffiemachine van Sage.

Het is niet goedkoop (natuurlijk is het salie) maar het heeft een behoorlijke prijs-kwaliteitverhouding, met pre-infusie die zeer effectief romige en gladde crema extraheert voor een weelderige laag bovenop je espresso. De voorverwarming duurt slechts drie seconden, wat erg indrukwekkend is, en de melkstoomstaaf verwarmt ook erg snel. Het geeft 130 graden stoom af, wat zeer effectief was in het maken van gestoomde melk in een handomdraai. Bij het extraheren vonden we dat de Sage Bambino een beetje rammelt, dus het is niet de stilste koffiemachine op de markt.

Schoonmaken is echter eenvoudig, met een lekbak die eenvoudig naar buiten kan worden getrokken om te spoelen, en een gemakkelijk doorgespoeld stoomstaafje. Kleine keuken? Weinig ruimte? Deze koffiepadmachine van Lavazza past er mooi in. Ondanks zijn kleine formaat zal het niet alleen een statement maken over hoe het eruit ziet, maar ook omdat het een pittige koffie zal maken. Het volledige assortiment Lavazza A Modo Mio pods is compatibel met de Lavazza A Modo Mio Idola, wat betekent dat je kunt kiezen voor een selectie espresso's wanneer je maar wilt.

Het mooie is dat de peulen zijn gemaakt met een innovatief, composteerbaar biopolymeer, wat betekent dat ze van nature biologisch afbreekbaar zijn. Zet elke soort koffie met de Breville Bijou Espressomachine. Het heeft een stoomstaaf van hoge kwaliteit die perfect is voor het textureren van melk, en er zijn twee filters om uit te kiezen, wat geweldig is voor enkele of dubbele shots espresso. U moet wachten tot uw koffiemachine is opgewarmd voordat u de knop naar links draait, die continu hete koffie zal extraheren totdat u hem weer omschakelt.

Dit zal goed zijn voor sommigen, en niet zo goed voor anderen. Sommigen geven de voorkeur aan een exacte espressometing, terwijl anderen gewoon een lange koffie willen om hun favoriete mok te vullen. Het LCD-scherm stelt u in staat om verschillende sterkte-instellingen te kiezen en het kan ook schakelen tussen twee verschillende presets. Gebruik het om te schakelen van weekend naar doordeweekse dag,'s ochtends naar' s middags, zelfs tussen verschillende gebruikersvoorkeuren.

De karaf is een royale 1,7 liter en het display heeft ook een 'doseerladder' waarmee u de juiste hoeveelheid gemalen kunt toevoegen voor de hoeveelheid koffie die u hoopt te beoordelen. Een warm bord houdt de koffie niet verwonderlijk ook voor jou warm, maar niet veel langer dan een paar uur. De tamp druipt een beetje als je koffie klaar is met gieten. We raden aan er een beker onder te plaatsen om te voorkomen dat deze in de plastic basis spat.

Veel topressomachines brengen je minstens £300 terug, dus we denken dat de adviesprijs van deze koffiemachine het echt onderscheidt. We zouden willen dat er meer dan één kleur was om uit te kiezen, en het handvat had moeite toen we de machine onder keukenbladen gebruikten, maar de machine is goed ontworpen met de nadruk op kwaliteit in tegenstelling tot stijl. Compacte keukens zullen profiteren van de smalle afmetingen van The Podster. Het is slechts 15 cm breed, wat echt piepklein is.

Deze opvallende transformatie kostte in totaal slechts £250 om te voltooien. Voor het eerst in 20 jaar zegt de Money Saving Expert dat hij 'geen gereedschap' meer heeft om te helpen met stijgende energiekosten. De Philips 3200-serie LatteGo maakt elke soort koffie die u maar kunt wensen, met slechts één druk op de knop. Het heeft een ingebouwde melkdispenser die de moeite neemt om je eigen latte of cappuccino te maken, en het boon-to-cup ontwerp betekent dat je elke keer de perfecte dosis versgemalen koffie krijgt.

Onze Breville Precision Brewer Thermal Coffee Maker review bevat meer informatie De in Nederland gemaakte Technivorm Moccamaster KBGV Select is het beste koffiezetapparaat voor echte koffieliefhebbers. Wat het mist in een veelvoud aan extra functies, maakt het meer dan goed met soepel en snel brouwen en een kwaliteitsontwerp dat wordt ondersteund door een garantie van vijf jaar. Onze Technivorm Moccamaster KBGV Select review bevat meer details Voor als je snel de perfecte kop espresso of koffie voor één wilt, zonder gedoe en met één druk op de knop, is Nespresso de juiste keuze. Met 16 standaard koffiemelanges en tientallen speciale recepten, plus de talloze pods van derden die nu beschikbaar zijn, blijft Nespresso een van de beste koffiepadmerken, en Nespresso's nieuwste versie van zijn Vertuo-lijn is slanker en heeft meer opties dan ooit.

Daarom neemt het de eerste plaats in onze gids voor beste koffiezetapparaten voor één portie. De capaciteit van het waterreservoir is voldoende om je door een paar espresso's te helpen voordat je moet bijvullen, maar de capaciteit van de pod is 8, wat minder is dan bij de meeste Vertuo-modellen. In tegenstelling tot andere Nespresso-modellen, kan de Next ook een 18oz brouwen. Karaf voor als één kopje niet genoeg is, evenals de standaard 5oz.

Opties en enkele en dubbele espressoshots. Het wordt geleverd met hulpstukken waarmee u tot 10 kopjes filterkoffie kunt zetten, evenals een portafilter voor enkele en dubbele shots espresso. Nog beter, je kunt beide tegelijkertijd bereiken. Recente toevoegingen aan de nieuwste editie zijn onder meer een digitale touchscreen-bediening, een Bold brew-instelling, een bijgewerkte watertank met voorlader en een morsbestendige glazen karaf.

Single-serve makers (koffiezetapparaten) zijn erg populair omdat ze snel en gemakkelijk te gebruiken zijn en normaal gesproken een redelijk goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het is gemakkelijk aan te nemen dat een koffie- en espressomachine met het label „automatisch” elke stap van het proces voor u zou doen. Merken zijn over het algemeen transparant over het verschil in productbeschrijvingen, maar het is de moeite waard om in de gaten te houden, omdat alle machines in deze categorie koffie- en espressomachines worden genoemd, ongeacht of ze espresso of concentraat maken. Dit betekent echter dat u hetzelfde probleem heeft met betrekking tot de kosten, omdat de peulen duurder kunnen zijn dan het kopen van gemalen koffie, en nogmaals, deze koffiemachine biedt geen manier om melk op te schuimen.

Er zijn zoveel verschillende koffiezetapparaten op de markt dat het moeilijk kan zijn om te weten welke de beste optie voor u is. Wat u ook zoekt, we zijn ervan overtuigd dat er een koffiezetapparaat is dat bij u past, en het proces kan zo geautomatiseerd of handmatig zijn als u wilt. Het kan ook zijn dat de smaak van de geproduceerde koffie verschilt afhankelijk van het filtertype en dat u de ene boven de andere verkiest. Het KitchenAid Drip Koffiezetapparaat werkt ook erg stil, dus het zal geen overlast zijn tijdens het brouwen.

Het enige wat u hoeft te doen is de capsule in het koffiezetapparaat te steken, een van de vijf drankjes van verschillende grootte te selecteren en de Nespresso doet de rest. Espresso is het sterke punt van deze machine; kopjes komen uit met een perfecte topping van crema, de schuimige kop die het kenmerk is van een echte espresso. Een van de functies die recensenten het leukst vonden aan dit koffiezetapparaat, is de temperatuurinstelling van de karaf, waardoor de koffie op de exacte temperatuur blijft die u lekker vindt totdat de pot op is. Bean-to-cup machines werken op de lange termijn meestal goedkoper en zullen de koffieliefhebber veel eerder plezieren met hun vers smakende resultaten.

In tegenstelling tot andere espressomachines op deze lijst, kunt u de Moka Express gemakkelijk meenemen van uw kookplaat naar een camping en daarbuiten. .