Welk koffiezetapparaat moet ik kopen?

Het is dus belangrijk dat u kiest voor het systeem dat bij u past. Als je dol bent op zoetere, melkachtige dranken, is Nescafe Dolce Gusto waarschijnlijk het beste.

Welk koffiezetapparaat moet ik kopen?

Het is dus belangrijk dat u kiest voor het systeem dat bij u past. Als je dol bent op zoetere, melkachtige dranken, is Nescafe Dolce Gusto waarschijnlijk het beste. Als je op zoek bent naar een betere espresso, bekijk dan Lavazza- of Nespresso-machines. Voor het grootste deel zijn ze aanzienlijk goedkoper dan espressomachines - hoewel het verschil niet zo uitgesproken is als je zou denken, vooral met een goede deal voor de laatste.

Van alle soorten koffiezetapparaten zijn espressomachines de meest rommelige, de onhandigste, de meest arbeidsintensieve en - volgens koffieliefhebbers - degene die tenminste de beste kop koffie levert, of koffie op basis van espresso. De meeste espressomachines hebben ook een geïntegreerde stoomwand voor het verwarmen en textureren van melk, zodat u lattes, cappuccino's en meer kunt produceren. Een goedkopere machine duurt langer om op te warmen en u moet hem mogelijk laten afkoelen tussen het gebruik van het stoomstaafje en het geven van koffie. Door Carrie-Ann Skinner Bijdragen van Jennifer Oksien, Sophie Bird, Helen McCue laatst bijgewerkt 11 augustus 22 Zet je favoriete koffie thuis met het beste koffiezetapparaat dat je kunt vinden.

Het bespaart je's ochtends tijd om gewoon op een schakelaar te drukken om koffie te zetten, in plaats van naar een koffiehuis te gaan. Het bespaart je ook geld omdat je niet de hele tijd afhaalmaaltijden krijgt voor een cafeïnefix. Of u nu net thuis koffie zet of een machine wilt vervangen, we zijn ervan overtuigd dat we u kunnen helpen om het beste koffiezetapparaat te vinden. Als u een moeiteloze manier nodig hebt om uw ochtendbrouwsel te maken, dan is de Nespresso Vertuo Next het koffiezetapparaat voor u.

Het beste koffiezetapparaat voor één portie dat we hebben getest, het kan niet eenvoudiger in gebruik zijn - je plaatst gewoon een capsule erin en drukt op een knop terwijl de Nespresso voor de rest zorgt. Tijdens de test creëerde de Nespresso Vertuo Next soepele koffie met een dikke crema erop die hervormde, zelfs nadat we wat suiker erdoor hadden geroerd. Het kan vijf drankjes van verschillende grootte maken, en omdat deze machine peulen gebruikt, duurt het opruimen ook seconden. De peulen kunnen echter duurder zijn dan het kopen van gemalen koffie, en als je een fan bent van lattes en cappuccino's, kan de Nespresso Vertuo Next geen melk opschuimen, maar je kunt een aparte melkopschuimer van het merk kopen als je wordt verkocht op de rest van de functies van de Vertuo Next.

Lees onze volledige Nespresso Vertuo Next review (opent in nieuw tabblad) Serieuze koffieliefhebbers kunnen niet verder zoeken dan Breville The Oracle Touch - een bean to cup koffiezetapparaat dat het malen en aanstampen van de koffie op zich neemt, waardoor er geen ruimte is voor fouten. Maar we hebben genoten van het gebruik van alle aangepaste instellingen om de sterkte en melktextuur te regelen. Het heeft tal van personalisatie-opties, maar je kunt niet te ver fout gaan. Het heeft een thermische karaf met een ruime capaciteit van 10 kopjes, wat meer belooft dan uw gemiddelde model.

Het koffiezetapparaat is ook volledig programmeerbaar, wat betekent dat u het voor het slapengaan kunt instellen om een vers kopje koffie te bezorgen voor als u wakker wordt. Tijdens het testen vonden we het eenvoudig te gebruiken en in te stellen. De thermische karaf hield koffie warm, maar de capaciteit van 10 kopjes was slechts voldoende om vijf mokken van behoorlijke grootte te vullen. We moesten ook spelen met de hoeveelheid koffie om de smaak te krijgen waarnaar we op zoek waren, maar over het algemeen maakte de Cuisinart Grind %26 Brew Auto een fatsoenlijke kop koffie voor minimale inspanning.

Als je een beperkt budget hebt, is het KitchenAid Classic 5KCM1208 filterkoffiezetapparaat een van de best betaalbare ontwerpen op de markt. Lees onze volledige KitchenAid Classic 5KCM1208 filterkoffiezetapparaat review (opent in nieuw tabblad) De De'Longhi Dedica Style EC685 is het beste koffiezetapparaat als je een kleine espressomachine wilt voor een keuken met beperkte ruimte. De Smeg ECF01 Espressomachine is precies wat je nodig hebt als je geweldige koffie wilt, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je aanrecht. Tijdens het testen creëerde het zachte koffie met elke keer een indrukwekkende crema en kan het worden gebruikt met gemalen koffie of Easy Serve Espresso (ESE) -pads, waardoor je flexibiliteit hebt.

We waren ook onder de indruk van het vermogen om melk op te schuimen tot het precies het juiste niveau van zachtheid is. En als geduld niet uw deugd is, zult u blij zijn te weten dat u slechts 40 seconden hoeft te wachten voordat de machine is opgewarmd. Lees onze volledige Smeg ECF01 Espresso Maker review (opent in nieuw tabblad) Nu je de top 10 hebt gelezen, wil je misschien weten wat onze nummer één is, dus om samen te vatten, we raden de Nespresso Vertuo Next volledig aan. Het is niet alleen een grote favoriet onder onze Amerikaanse lezers, het is ook van ons.

Tijdens de test vonden we het mega gemakkelijk te gebruiken en produceerden we elke keer gladde koffie met een dikke crema. Het heeft vijf verschillende cupmaten en omdat het pods gebruikt, is het ook rommel en probleemloos. Onze enige wens was dat het een ingebouwde melkopschuimer had, dus als lattes de enige koffie zijn die je nipt, is het misschien niet degene voor jou. Als je van een eenvoudige americano houdt en niet van dranken op basis van melk houdt, dan is een filterkoffiezetapparaat een goede optie.

Bovendien kunnen deze machines maar liefst 12 kopjes koffie in één keer zetten. Als je gewoon kleine hoeveelheden koffie wilt, raden we een koffiezetapparaat voor één portie van Keurig of Nespresso aan. Espressomachines werken door een pomp te gebruiken om water onder druk door koffiedik te duwen, zodat het met het water doordringt om een soepele espresso te maken. Als een espressomachine een melkopschuimer heeft, gebruikt deze een boiler om stoom uit de machine te duwen, die vervolgens wordt gebruikt om de melk een fluweelachtige textuur te geven.

Koffiezetapparaten werken door een verdichte koffiecapsule te gebruiken en een gat in de capsule te doorboren. Heet water wordt vervolgens door de machine gevoed en door de capsule geduwd om koffie te maken. Sommige meer geavanceerde padmachines, zoals de Nespresso Vertuo Next, draaien de koffiepad met hoge snelheden rond, zodat de inhoud gelijkmatig met water wordt doordrenkt voor een nog gladdere kop koffie. Als je weinig ruimte hebt, overweeg dan de Breville Bambino of Breville Bambino Plus (die in het VK onder het merk Sage worden verkocht), terwijl voor mensen met grotere keukens en een groter budget de De'Longhi La Specialista Arte EC9155MB of de Breville Oracle Touch - ook wel bekend als de Sage Oracle Touch in de VK.

Als je niet al je tijd wilt besteden aan het leren zetten van de perfecte koffie, of het opruimen ervan, dan zal een van de beste koffiezetapparaten voor één portie, ook wel bekend als koffiepadmachines, espresso van goede kwaliteit produceren met minimale rommel. We beoordelen de Nespresso Vertuo Next, maar ons artikel welke Nespresso-machine is het beste? biedt veel meer informatie om u te helpen beslissen. Carrie-Ann Skinner was voorheen Homes Editor bij TechRadar, en heeft meer dan twee decennia ervaring in zowel online als gedrukte journalistiek, waarvan 13 jaar besteed aan alles wat met technologie te maken heeft. Carrie is gespecialiseerd in slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals slimme stekkers en slimme lampen, evenals grote en kleine apparaten, waaronder stofzuigers, heteluchtfriteuses, keukenmixers en koffiemachines.

Carrie is nu een tekstredacteur bij PWC. Door Katie Mortram gepubliceerd 2 augustus 22 Lees onze volledige Technivorm Moccamaster KBGV Select recensie. Grotere peulen zorgen voor een breder scala aan dranksoorten, wat leidt tot 14 oz enkele brouwsels, maar de schoonheid ligt hier in hoe de Nespresso elke pod behandelt. De machine scant de pod vóór het zetten om het dranktype te bepalen dat wordt geproduceerd en stelt automatisch de juiste zettijd en temperaturen in voor de perfecte beker elke keer.

Dat betekent dat hoewel u onvermijdelijk enkele personalisatie-opties misloopt door te ruilen voor het gemak van een podmachine, u nog steeds automatisch de perfecte instellingen krijgt voor elk koffietype. KoffiekwaliteitAls je een passie hebt voor koffie, zoek dan een brouwer die zegt dat het voldoet aan de Golden Cup Standard van de Specialty Coffee Association. Dit betekent dat de koffie brouwt op wat wordt beschouwd als de perfecte tijd en temperatuur voor de beste kop Joe. Maar houd er rekening mee dat deze standaard vereist om 2 eetlepels gemalen koffie te gebruiken voor elke kop van 5 ounce, wat een zeer volle, sterke kop koffie oplevert die niet naar ieders smaak is.

BekergrootteHoud er rekening mee dat bekers van het koffiezetapparaat het equivalent zijn van 5 gram, of een ouderwets theekopje dat niet tot de rand gevuld is, waardoor er ruimte overblijft voor melk. De meeste koffiemokken die tegenwoordig worden gebruikt, bevatten meer dan 8 gram. Daarom zet een typisch koffiezetapparaat met 12 kopjes voldoende koffie voor maximaal zeven mokken. Na het grondig testen van deze koffiezetapparaten, selecteerde ons team van experts het Cuisinart 14-kops programmeerbare koffiezetapparaat als het beste in het algemeen.

De instelbare functies en altijd heerlijke koffie maken het een geweldig apparaat voor dagelijks zetten. Voor meer veelzijdige drankopties kun je ook niet fout gaan met het Ninja Specialty Coffee Maker, dat druppelkoffie, ijskoffie, lattes en cappuccino's kan zetten. De Breville Bambino Plus (bekend als de Sage Bambino Plus in het VK) is de beste espressomachine voor iedereen die zowel het gemak van een gebruiksvriendelijk systeem als de ruimte wil om te experimenteren en te verkennen op een meer geavanceerd niveau. Als u verschillende koffiezetapparaten vergelijkt, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden om het beste model voor uw huis te vinden.

De verwijderbare lekbak laat ruimte voor reismokken van meer dan 7 centimeter lang, en de machine waarschuwt u ook wanneer deze moet worden ontkalkt. Bouw de perfecte koffiebar en zorg ervoor dat dat zo blijft met een ultramodern waterfiltratiesysteem. Ook bekend als padkoffiemachines, gebruiken ze capsules gevuld met gemalen koffie om een warme drank te creëren met veel minder rommel dan espressomachines. De machine heeft zelfs een ingebouwde braammolen voor de meest verse koffie, evenals digitale temperatuurregeling en een sensor voor wanneer het tijd is om de machine schoon te maken.

Een van de weinige koffiezetapparaten die voldoet aan de Golden Cup-standaard van de SCA, de Moccamaster biedt ook een nauwkeurig afgestemde temperatuurregeling en een reeks personalisatiefuncties voor de enthousiaste knutselaar. Een brouwer met één kop is handig voor die schok koffie voor het werk, maar het werkt niet voor grote familiefeesten of feesten wanneer iedereen tegelijk een kopje koffie wil. Het nadeel is dat je moet leren om de koffie handmatig te malen en aan te stampen, je eigen melk tot in de perfectie te stomen, de machine schoon te maken en het proces voor elke kop te herhalen, maar de extra controle maakt het mogelijk om het allerbeste uit elke koffiesoort te halen. Het OXO Brew roestvrijstalen koffiezetapparaat heeft een vacuümgeïsoleerde roestvrijstalen karaf met 9 kopjes die koffie vers houdt totdat je klaar bent om het te drinken, en een enkele draaiknop regelt zowel het aantal kopjes als de 24-uurs starttimer.

Er zijn acht sterkte-instellingen, samen met de mogelijkheid om voorgemalen koffie te gebruiken voor die momenten dat je geen hele bonen bij de hand hebt. Sifonkoffiezetapparaten, ook wel bekend als koffiezetapparaten met vacuümpot, zijn misschien niet erg praktisch voor dagelijks gebruik vanwege hun vele kwetsbare onderdelen en de ongebruikelijke hoeveelheid tijd en arbeid die nodig is om elke pot te zetten. Traditionele koffiezetapparaten met infuus zijn een populaire keuze, omdat ze over het algemeen meerdere porties tegelijk kunnen zetten. Als je van plan bent om meerdere koffies met melk te zetten, moet je alle espresso's zetten voordat je met de melk begint.

.