Waar komt de salie-koffiemachine vandaan?

Als het gaat om het repliceren van speciale koffie uit de derde golf thuis, zijn er geen bezuinigingen. Daarom heeft Sage een assortiment automatische en handmatige espresso ontwikkeld.

Waar komt de salie-koffiemachine vandaan?

Als het gaat om het repliceren van speciale koffie uit de derde golf thuis, zijn er geen bezuinigingen. Daarom heeft Sage een assortiment automatische en handmatige espresso ontwikkeld. Maak thuis speciale koffie van de derde golf, van boon tot espresso in minder dan een minuut. Met de Barista Express kunt u de bonen vlak voor de extractie malen voor een rijke, volle smaak en nauwkeurige temperatuurregeling zorgt voor een optimale espresso-extractie.

Wees hands-on als een barista met handmatige microschuimmelktextuur om in een mum van tijd authentieke resultaten te leveren. Zowel Sage als Breville maken deel uit van de in Australië gevestigde Breville Group Limited. De merknaam Sage by Heston Blumenthal is echter voor de Britse en Europese markten; de rest van de wereld vindt deze producten verkocht onder de naam Breville. Sage-espressomachines en -molens zijn de go-to-machines voor het serieuze koffiezetapparaat voor thuis.

Perfect overbrugt de kloof tussen professionele koffiemachines en de huishoudelijke gebruiker; Sage stelt degenen die serieus bezig zijn met koffie in staat om verse koffie in barista-stijl te malen en te zetten. Kies espresso voor de ultieme snelheid, gemak en smaak Veel espressomachines zijn voorzien van keramische schijfmolens waarmee ze koffiebonen op verschillende temperaturen kunnen malen. Sommige van deze machines worden zelfs geleverd met een programmeerbare timer voor extra gemak. Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat u de beschrijving van elke machine doorleest, zodat u vóór aankoop meer te weten kunt komen over hun functies.

Veel van de merken espressomachines die hier in Ierland verkrijgbaar zijn, zijn sinds 1981 toonaangevend in de branche en hun modellen komen tegemoet aan de behoeften en smaken van consumenten over de hele wereld. Meer informatie over elke machine is te vinden op de website van het betreffende merk, wat een uitstekende bron is voor informatie over elk product en met informatie over de klantenservice. Sommige merken hebben ook instructies om nieuwe kopers te helpen bij het correct opzetten en gebruiken van hun espressomachines. Enkele van de meest prestigieuze bedrijven die espressomachines produceren, zijn Sage en Rocket.

De bedrijven hebben samen bijna meer dan 100 jaar ervaring als het gaat om het produceren van espresso- en gewone koffiemachines die uitstekend smakende koffie produceren. Deze bedrijven hebben verschillende modellen beschikbaar, maar we verkopen alleen het beste in onze ervaring. Als u een machine van topkwaliteit wilt, kunt u zeker niet fout gaan met de machines die we hebben en we brengen u graag rechtstreeks in contact met onze productexperts om verder te bespreken voor of na de aankoop als u wilt. Wat u misschien zal verbazen, is dat Sage van Heston Blumenthal de Britse bedrijfsnaam is voor de Australische fabrikant Breville.

Het bedrijf verkoopt zijn koffiemachines over de hele wereld - het enige verschil is de naam van het merk. Hoewel dit misschien een vreemde beslissing lijkt, vooral omdat Breville in het VK redelijk bekend staat om andere apparaten, kunt u er zeker van zijn dat de Oracle, Barista Express en andere Sage bean-to-cup machines zijn gebouwd door een fabrikant met uitgebreide ervaring. Ook zijn Sage-koffiemachines vaak een combinatie van een traditionele espressomachine met een molen, in plaats van een echte bean-to-cup. Door het malen met dosisregeling kunt u de hoeveelheid koffie in uw portafilter wijzigen, en de ingebouwde conische molen vereenvoudigt het brouwproces.

Omdat het niet veel verder gaat dan standaard espressobrouwen, zullen meer ervaren barista's die de ene speciale koffiedrank na de andere willen bereiden waarschijnlijk niet al te onder de indruk zijn van de Pixie. Sage The Oracle Espressomachine Geborsteld roestvrij staal Third Wave Specialty Coffee, zonder barista. Tegenwoordig moet elke capsule-liefhebbende barista die deze Nespresso OriginalLine-machine in handen wil krijgen echter via een Sage-winkel gaan. Van machines tot koffiebonen, alles wat je nodig hebt om een perfecte kop speciale koffie van de derde golf te maken.

Als je ronddwaalt in een populaire apparatenwinkel in het Verenigd Koninkrijk, zoals Currys, bijvoorbeeld, zie je een paar koffie- en espressomachines die een Breville-label dragen. Alle gebruikelijke Sage-functies zijn aanwezig, met enkele leuke upgrades, zoals het ThermoJet-verwarmingssysteem dat in drie seconden de optimale extractietemperatuur bereikt. Het brouwt met het bekende pre-infusie- en 9-bar extractieprotocol van Sage, dankzij de PID-regeling die ervoor zorgt dat het 1600-watt thermocoil-verwarmingssysteem (werkt op de optimale temperatuur) voor een consistente smaak en sterkte. Daarom heeft Sage een reeks automatische en handmatige espressomachines ontwikkeld die tradities en technieken eren die de basisprincipes definiëren die nodig zijn voor speciale koffie van de derde golf.

Als je een koffieliefhebber bent van eenvoudige behoeften en bescheiden middelen, zou Cafe Roma het begin kunnen zijn van een mooie vriendschap. De machine wordt geleverd met een dosisregeling, 18 instellingen voor maalgrofheid en een stoomstaafje voor het opschuimen van melk. .