Waar komt de Jura-koffiemachine vandaan?

Jura Elektroapparate AG is een Zwitserse ontwikkelaar en distributeur van huishoudelijke apparaten, voornamelijk espressomachines, met hoofdkantoor in Niederbuchsiten, kanton Solothurn. Het bedrijf werd in 1931 opgericht door Leo Henzirohs.

Waar komt de Jura-koffiemachine vandaan?

Jura Elektroapparate AG is een Zwitserse ontwikkelaar en distributeur van huishoudelijke apparaten, voornamelijk espressomachines, met hoofdkantoor in Niederbuchsiten, kanton Solothurn. Het bedrijf werd in 1931 opgericht door Leo Henzirohs. JURA-koffiemachines worden geassocieerd met de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en verbluffend design. Geniet met JURA van een scala aan koffiespecialiteiten met één druk op de knop - altijd vers gemalen, niet in capsules.

De Jura A1 is een eenvoudige automatische espressomachine van boon tot kop. Als uw favoriete dranken meestal espresso of ristretto zijn, is dit de perfecte machine voor die koffiedranken. De machine is verkrijgbaar in drie kleuren waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw voorkeur en keukeninrichting: pianozwart, maanlicht zilver en chroom. Over het algemeen heeft de E6 minder programmeerbaarheid en drankopties dan de duurdere machines, maar het is een fatsoenlijke, goedkopere optie als je niet het hele assortiment dranken op basis van espresso nodig hebt.

Als je oudere Jura-koffiemachines tegenkomt, zoals die in de C-serie of J-serie, raad ik je aan om ze uit de buurt te blijven. De GIGA 6 kan tot 28 koffiedranken zetten, waardoor u bijna elke speciale koffie thuis kunt proberen. De machine heeft vier kleuropties: het kenmerkende aluminium, Scandinavisch wit, grootstedelijk zwart en zonsondergangrood. De commerciële espressomachines van JURA bieden meer keuzes in koffievolume en koffiesterkte dan welk concurrerend merk dan ook.

Net als de Z8 heeft de GIGA 6 JOE-connectiviteit, zodat u uw smartphone kunt gebruiken om de drankjes aan te passen en de machine te bedienen met Siri. Wanneer u onderzoek doet naar Jura-koffiemachines, zult u waarschijnlijk enkele obscure acroniemen en termen tegenkomen. Ik weet niet zeker of het gebrek aan focus op de Jura WE-serie te wijten is aan het pandemie-gedreven internationale tekort aan microchips, of dat Jura net verder is gegaan. Net zoals het niet praktisch zou zijn om een Ferrari met een Honda te vergelijken, is het niet bepaald redelijk om Jura-koffiemachines met de rest te vergelijken.

Dit is trouwens normaal voor duurdere machines, maar een sterk verkoopargument voor het Jura E8-koffiezetapparaat. JURA is de innovatieleider op het gebied van automatische koffiemachines voor thuis en op het werk en biedt een echte bonen-tot-kop-ervaring die vers gemalen is, niet in capsules. Zie je, ik had een beetje een chip op mijn schouder tegen de Zwitsers, die in mijn gedachten hun Jura-koffiemachines te duur hadden - a. Afgezien van de high-end bouw en het eigentijdse ontwerp, zoals de S8, heeft de machine het 4,3-inch touchscreen met hoge resolutie.

De Jura ENA-serie heeft niet echt mijn aandacht getrokken zoals andere Jura-koffiemachines, maar elke machine heeft zijn eigen verdiensten.